My daily routine skincare and makeup

by - September 24, 2017


I'm using Mary Kay product 

Sejak start jual produk Mary Kay , ada yang tanya "my daily routine" apa ? Bercampur brand ke ?

Tak , saya tak bercampur produk so far ni . Insyaallah , akan try others brand juga .

Jadi , dibawah ni saya sertakan senarai produk yang saya guna for "my daily routine day" .

1. Skinvigorate brush - benda paling penting untuk cuci muka dan boleh dijadikan sebagai makeup remover . Harga pun tak mahal .

2. Botanical cleanser ( Normal ) - selalu guna waktu pagi je . Kalau dah terlebih rajin , nak pakai malam pun boleh . Hehe

3. Oil free hidrating gel - sebagai pelembab selepas mencuci muka dan boleh membantu makeup / bedak kekal lama .

4. Timewise Mary Kay foundation - foundation yang boleh nampakkan glow glowing . Letak kat muka , serius ringan . Foundation ni tahan 6 7 bulan sebab dia pakai sikit je dalam 5 calit . 

5. Transluecent loose powder - sebagai penutup lepas pakai foundation . Too look more glowing 😍

6. Gel semi matte lipstick - tidak melekit dan tahan lama . My favourite shade nude & dark ( will show you soon ) . 

Yes , all in one for my daily routine . 



You May Also Like

8 Comment

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Mary Kay popular sekarang. Ramai dah pakai :)

    Btw, follow sini #12

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup , biar lambat asal selamat. Tak gitew ?

      Sebentar lagi saya tinggal kan jejak ye kat blog sis 😍

      Delete
  3. Marykay produk dia sangat bagus.. dulu pakai jugak tp dh stop sbb tak tahan modal.. hehehe.. btw, dtg sini bw n follow.. :)

    ReplyDelete