TIKET FREE KE LEGOLAND

by - August 11, 2017

Assalamualaikum warga blogger . Ada yang rindu kan saya ? Hehe . Harini Zati nak bagitahu kat korang yang Sinar Harian ada buat ' TIKET FREE KE LEGOLAND ' . Ada yang nak ke ? Best tau . Sebab apa ? Sebab dah ada pengalaman ke legoland sampai tidur terngigau dibuatnya 😅

Caranya senang je . Korang klik link ni http://sinarharian.com.my/legoland dan sesudah klik lengkapkan borang pendaftaran seperti mana yang diminta .


Selepas selesai dan hantar borang itu , pihak Kumpulan Media Karangkraf akan hantar pengesahan penyerahan tiket legoland pada yang layak . Nak tebus tiketnya bukan sesuka hati pakai nama je ye . Dia menggunakan nombor baucer penebusan . Dengan itu , isilah borang dan email yang betul . Tak dapat jangan menyesal ye . Sekian sahaja perkongsian pada hari ini . Jumpa kita di next post 😆


You May Also Like

0 Comment