Foundation Super Jimat dan Tahan Lama

by - August 27, 2017

Setelah sekian lama mencuba foundation timewise MaryKay. Harini zati nak share kan kat korang kelebihan dan feedback zati terhadap foundation timewise MaryKay ni .

Tube foundation dia kecil je dan mudah di bawa ke mana - mana. So far zati pakai foundation timewise MaryKay ni lah kan, bila mana condition zati di bawah cahaya matahari ke, dia tak bercapuk. Walhal zati pakai foundation dia je. Sebab apa? Sebab dia ada spf30+ . Jadi korang tak perlu bimbang.

Lain daripada itu, zati jamin. Antara ramai daripada korang mesti nak kan foundation yang jimat dan tahan lama. Zati suggest kat korang dan jamin sangat, foundation timewise MaryKay lah yang dapat membantu korang supaya jimat dan tahan lama.
 Cukup dengan sedikit foundation ini untuk harian muka kita. Bayangkan, satu tiub foundation tu dapat tahan 7-8 bulan. Alangkah bahagianya kita. Jadi tak perlulah nak keluarkan modal semata mata foundation yang hanya dapat bertahan selama sebulan. 

Jika anda berminat boleh hubungi di : 
 INSTAGRAM : Maryk_ezaty


You May Also Like

1 Comment

  1. Tak minat pakai foundation. Biasanya dari krim terus pakai compact powder je. Pemalas camni lah 😅

    ReplyDelete